Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Århus N

Telefon: 86 16 65 05

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag fra kl. 9.00 - 13.00

Nishiki - Flotte cykler til alle behov

Her i Trøjborg Cykelcenter i Aarhus er vi særdeles glade for at føre mærket Nishiki. Brandet Nishiki kommer fra Japan, og er kendt for at lave cykler i allerhøjeste kvalitet, hvor der er fokus på innovation og design. Med en cykel fra Nishiki får du dermed en cykel, der både ser godt ud og kører som en drøm.

Cyklerne kommer i et væld af modeller og designs, og der skulle således være rig mulighed for at finde en cykel, der passer til dig.

Japanske Nishiki har et bredt udvalg af cykler

Hvis du således måtte være til mountainbikes og solide cykler, kan Nishiki være behjælpelige. Du finder nemlig et væld af mountainbikes fra det japanske brand, og kvaliteten er der bestemt ikke slækket på. 

Vi har ligeledes mere almindelige hverdagscykler fra brandet - dog i en sportslig stil. Disse cykler er velegnet til dig, der gerne vil have en komfortabel cykel, som stadig kan sætte en god fart under dækkene. Dertil kommer, at vi har touringcykler og mere til, ligesom cyklerne fra brandet både kommer med indvendige og udvendige gear.

Hvis du vil vide mere om Nishiki eller vores andre brands, er du velkommen til at give os et kald på telefon 

86 16 65 05.

Læs mere indgående om Nishiki på producentens hjemmeside ved at klikke her.

Her vil du kunne se hele sortimentet, og såfremt cyklerne er på lager, kan vi bestille dem hjem til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727