Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

​Centurion cykler i alle prisklasser

Et af de cykelbrands der er mest kendt og udbredt i Danmark er Centurion. Centurion cykler er blevet fremstillet i mange år, og mange danskere har fortsat en stor forkærlighed for brandet. Mærket er nemlig kendt for at lave fantastiske cykler, hvor komfort og kvalitet går op i en højere enhed – ligesom Kildemoes cykler


De har således formået at bevare sin varme placering i mange danskeres hjerter, da man med en cykel fra brandet får en hverdagscykel, der oser af kvalitet og veludført arbejde. Vi forhandler både damecykler og herrecykler samt reservedele til Centurion cykler. 

Få en god cykeloplevelse med Centurion

Det er kun kort tid siden, at Centurion lancerede sin nye model, der bærer navnet 'Image'. Image er en innovativ cykel, der sikrer dig en fantastisk behagelig kørestilling, hvilket afgjort vil gøre din cykeloplevelse markant bedre. Cyklen er således god at køre på, og det kan pludselig blive en fornøjelse at cykle på arbejde eller i skole.


Vi forhandler ligeledes en lang række Centurion cykler i forskellige prisklasser og med både indvendige og udvendige gear, hvorfor det sagtens kan lade sig gøre at finde en cykel, der passer til dig og dit budget. Derudover fører vi en række kampagnemodeller en til to gange om året til fornuftige priser på Centurion cykler.


Kontakt os eller kig forbi og se vores Centurion cykler

Hvis du i den forbindelse vil vide mere om cykelmærket eller vores cykelcenter i Aarhus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 16 65 05 eller skrive til vores e-mail chef@trojborgcykler.dk / info@trojborgcykler.dk.

 
Læs mere om Centurion og se det komplette sortiment via producentens hjemmeside ved at klikke her.
Hvis cyklerne er på lager, kan vi bestille dem hjem til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!