Puky løbecykel forhandles til en god pris i mange størrelser

Er du på udkig efter en god løbecykel i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Friis Cykler har vi et fint udvalg af løbecykler til de mindste. Vi forhandler f.eks. den populære Puky løbecykel til en god pris. Vores forretning er beliggende i Aarhus, hvor vi servicerer kunder fra bl.a. Risskov, Højbjerg og omegn.

En Puky løbecykel er et godt supplement til et klassisk løbehjul og er samtidig et ideelt forstadie til barnets første legecykel. Denne løbecykel er specielt designet til de små ved at have en lav påstigningshøjde samt en særlig ergonomi, som er børnevenlig. Sadlen er ligeledes formet ergonomisk, så den understøtter barnets løbebevægelser. Både styr og sadel kan justeres i højden.

Puky løbecykel – hvilken størrelse?

En Puky løbecykel fås i flere forskellige størrelser. Du kan vælge mellem 10 tommer eller 12 tommer. Hvilken størrelse, du skal vælge, afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på barnets alder og højde. Uanset om dit barn er 1 år, 2 år eller 3 år, har vi en løbecykel i den rigtige størrelse.

Når du handler hos os, er du garanteret høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning og vejledning, så du får den cykel, som passer bedst muligt til dine behov. Vi giver desuden altid en god og professionel service til alle vores kunder.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi finde et godt tilbud på en lille Puky løbecykel til dit barn? Så er du velkommen til at kigge forbi vores forretning. Du kan også kontakte os på telefon: 86 16 65 05 eller på e-mail: brianfriis@godmail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

ur Skal din cykel på værksted?

Ring til os for bestilling af tid.

​Næste billede

​Næste billede 

​Næste billede

​Næste billede

Udtalelser fra vores kunder

"Problemet blev løst"

Jeg havde problemer med mine gear. Jeg kom forbi (uden at have bestilt tid), hvor jeg fik hjælp med det samme. Efter 10 minutter bad han mig om at prøve cyklen igen - den virkede helt perfekt! Ligesom at have fået en ny cykel. Jeg gik ind igen for at betale, fik reparationen gratis! Meget venlig, hurtig og ikke mindst dygtig hjælp man fik! Dette bliver mit nye værksted for min cykel, ikke tvivl om..

Maddi Rzepa

"Fantastisk sted"

Mine gear virkede ikke, så den kom til reperation. De ringer så og siger at det sgu ikke rigtigt kan betale sig for mig at få den reperaret, da den har en del andre skavanker. Da jeg kommer ned for at hente den, får jeg en fin gennemgang af hvad der ellers er i stykker, samt en lille guide til hvad jeg skal kigge efter, hvis jeg vil ud og kigge efter en ny brugt cykel. Helt uden at give en øre for det. Så dejlige mennesker.

Emma Hillgaard

"Fantastisk service"

De gange jeg har brugt dem, har jeg altid fået god service og fair priser. 

Da jeg i dag kom ind med gear, der drillede, fixede de det på få minutter - ganske gratis! Over al forventning :-) Kan klart anbefale

Malte Andersen

"Fantastisk butik"

Bedste cykelcenter i Århus. Er kommet der i mange år nu, og servicen er altid i top. 

De ringer altid, hvis de mener, der skal laves mere, forklarer årsagen og prisen, så man selv kan tage stilling. Kan klart anbefales.

Jesper W​

info Kontakt os

Herunder kan du se vores kontaktoplysninger for vores butikker.

Friis cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

E-mail: brianfriis@godmail.dk

Butik 1:

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 95​

E-mail: brianfriis@godmail.dk

Butik 2:

Sdr. Ringgade 28

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 90

E-mail: brianfriis@godmail.dk

tider ​Åbningstider​​

Mandag - fredag:

09.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 13.00

Søn- & Helligdage:

LUKKET

Følg os på fbacebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Friis cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

Butik 1:

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

​Tlf.: 86 29 30 95​

Butik 2:

Sdr. Ringgade 28

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 90