★★★★★

​Vi har masser af gode anmeldelser!

​Winther Dolphin

​Winther - Dolphin '08

BØRNEANHÆNGER

- Cykelanhænger til transport af 1-2 børn

WINTHERs prisbelønnede cykelanhænger til børn og bagage. Optimal sikkerhed og komfortabel kørsel er nøgleordene for denne anhænger. Hjulene er affjedrede og den har indbygget bagagerum. WINTHERs prisbelønnede cykelanhænger til børn og bagage. Optimal sikkerhed og komfortabel kørsel er nøgleordene for denne anhænger. Der er god sidde- og benplads, og den faste bund i stødafvisende design sikrer maksimal beskyttelse af børnene, som sidder godt under den heldækkende kaleche. Ryglænet kan justeres til hvilestilling, og bad sæderne findes et 60 liter stor bagagerum til indkøb og bagage.

Høj Model

Pris 5.995,-

Klik her for mere info

​Ekstra beslag

Ekstra beslag til Winther Dolphin børne cykelanhænger.

Pris 399,-

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

​Finish Line’s 1-Step™ er konstrueret til cyklister, der søger en hurtig, et-trins ren smøreformulering. Når 1-Step skyller forurenende stoffer og gamle smøremidler, efterlader det en ren ny film af lavfriktions smøremiddel. For cyklister på farten er 1-Step det perfekte valg til at opretholde din cykels gearsystem.

Pris: 109,-

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05 • E-mail: brianfriis@godmail.dk • CVR: 28925727

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag 9.00 - 13.00

Søn- & Helligdage LUKKET