★★★★★

​Vi har masser af gode anmeldelser!

Cykelværksted med dygtig cykelmekaniker

Hos Trøjborg Cykelcenter har vi vores eget cykelværksted tilknyttet. Det betyder, at du altid hurtigt og effektivt kan få repareret din cykel hos en dygtig og erfaren cykelmekaniker, hvis uheldet måtte være ude – herunder hvis dit dæk er punkteret, din kæde er knækket eller du skal have repareret dine bremser.

Vores cykelværksted er beliggende i Aarhus og har især mange kunder fra blandt andet Risskov og Højbjerg.

Vi yder service og reparation af cykel på alle mærker – herunder både Nishiki, Centurion og Kildemoes. Derudover servicerer og reparerer vi Rockshox-forgafler eller lignende.

Reparation af cykel? Din lokale cykelmekaniker er altid up-to-date

På vores cykelværksted sørger vi jævnligt for at sende enhver cykelmekaniker på kurser efter behov. Det er din garanti for, at de altid besidder den nyeste viden inden for branchen og for at din cykelreparation altid er så god som mulig. Således har vi i øjeblikket én faglig cykelmekaniker ansat, en tillært cykelmekaniker med over 20 års erfaring og en elev ansat i vores cykelcenter i det nordlige Aarhus. Vores mekanikere kan reparere alle cykeltyper, ligesom de også har stor erfaring med elcykler.

Kontakt vores cykelværksted for dag-til-dag cykelreparation

Vi sørger for at udføre reparation af cykel fra dag-til-dag, så du allerede dagen efter kan hente din cykel igen. Det gør vi til rimelige og overkommelige priser. Dertil kommer, at du har mulighed for at hente din cykel selvsamme dag - hvis du bestiller tid på telefon 86 16 65 05 eller e-mail brianfriis@godmail.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

​Finish Line’s 1-Step™ er konstrueret til cyklister, der søger en hurtig, et-trins ren smøreformulering. Når 1-Step skyller forurenende stoffer og gamle smøremidler, efterlader det en ren ny film af lavfriktions smøremiddel. For cyklister på farten er 1-Step det perfekte valg til at opretholde din cykels gearsystem.

Pris: 109,-

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05 • E-mail: brianfriis@godmail.dk • CVR: 28925727

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag 9.00 - 13.00

Søn- & Helligdage LUKKET