Find din nye damecykel

Vi forhandler damecykler fra alle de kendte mærker

Er du på udkig efter en ny damecykel, der kan blive dit nye foretrukne transportmiddel i hverdagen? Så står vi hos Friis Cykler klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Vores cykelbutik er beliggende i Aarhus, og vi har derfor mange lokale kunder fra Risskov, Højbjerg og andre omkringliggende områder, men uanset hvor du kommer fra, er du naturligvis altid velkommen i vores butik.

Hvilke mærke foretrækker du?

Vi forhandler et bredt udvalg af damecykler fra en række af de største og mest anerkendte cykelproducenter. Vores sortiment dækker blandt andet over cykler fra:​

  • Gazelle
  • Centurion
  • Nishiki​
  • Winther
  • MBK

Vi har den rette cykel til dig

Uanset om du er på udkig efter en klassisk eller en mere retro damecykel, så har vi en model, der matcher dine behov. Leder du efter den perfekte citybike eller måske en cykel med lad, der også kører på el?

Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige damecykel, der passer til dine individuelle ønsker og behov i forhold til både pris, størrelse, vægt, antal gear og cykeltype.

Besøg vores butik og se vores sortiment eller kontakt os

Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak. Er du på udkig efter en helt særlig damecykel, eller har du nogle spørgsmål til vores personale, som du ønsker at få svar på, inden du dukker op i butikken, så kan du altid kontakte os.

ur Skal din cykel på værksted?

Ring til os for bestilling af tid.

​Næste billede

​Næste billede 

​Næste billede

​Næste billede

Udtalelser fra vores kunder

"Problemet blev løst"

Jeg havde problemer med mine gear. Jeg kom forbi (uden at have bestilt tid), hvor jeg fik hjælp med det samme. Efter 10 minutter bad han mig om at prøve cyklen igen - den virkede helt perfekt! Ligesom at have fået en ny cykel. Jeg gik ind igen for at betale, fik reparationen gratis! Meget venlig, hurtig og ikke mindst dygtig hjælp man fik! Dette bliver mit nye værksted for min cykel, ikke tvivl om..

Maddi Rzepa

"Fantastisk sted"

Mine gear virkede ikke, så den kom til reperation. De ringer så og siger at det sgu ikke rigtigt kan betale sig for mig at få den reperaret, da den har en del andre skavanker. Da jeg kommer ned for at hente den, får jeg en fin gennemgang af hvad der ellers er i stykker, samt en lille guide til hvad jeg skal kigge efter, hvis jeg vil ud og kigge efter en ny brugt cykel. Helt uden at give en øre for det. Så dejlige mennesker.

Emma Hillgaard

"Fantastisk service"

De gange jeg har brugt dem, har jeg altid fået god service og fair priser. 

Da jeg i dag kom ind med gear, der drillede, fixede de det på få minutter - ganske gratis! Over al forventning :-) Kan klart anbefale

Malte Andersen

"Fantastisk butik"

Bedste cykelcenter i Århus. Er kommet der i mange år nu, og servicen er altid i top. 

De ringer altid, hvis de mener, der skal laves mere, forklarer årsagen og prisen, så man selv kan tage stilling. Kan klart anbefales.

Jesper W​

info Kontakt os

Herunder kan du se vores kontaktoplysninger for vores butikker.

Friis Cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

E-mail: brianfriis@godmail.dk

Friis Cykler

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 95​

E-mail: brianfriis@godmail.dk

tider ​Åbningstider​​

Mandag - fredag:

09.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 13.00

Søn- & Helligdage:

LUKKET

Følg os på fbacebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Friis Cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

Friis Cykler

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

​Tlf.: 86 29 30 95​