Trehjulet cykel til familiens mindste

Skal du bruge en trehjulet cykel til den lille cyklist?

Er du på udkig efter en trehjulet cykel til familiens mindste i Risskov, Højbjerg eller omegn? Så tag endelig en tur forbi os hos Friis Cykler. Vi har en cykelbutik med en central placering i Aarhus. Her forhandler vi et stort udvalg af trehjulede cykler til både piger og drenge.

Den første cykel

Hvis det er blevet tid til, at dit barn skal have sin allerførste cykel, så kan en trehjulet cykel være et oplagt valg. På den får dit barn rig mulighed for at træne sin balance, samtidig med at han eller hun allerede fra en tidlig alder begynder at lære at cykle.​

Puky løbecykler​

3-hjulet Winther-cykel​

Vores personale står klar til at hjælpe dig

Uanset om du skal købe en trehjulet cykel til dit barn som gave, eller om det bare er blevet tid til, at han eller hun skal have sin egen første cykel, så står vores dygtige og imødekommende personale klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning.

Du er også altid velkommen til at tage dit barn med ned i butikken, så I sammen kan se nærmere på de mange forskellige trehjulede cykler, som vi forhandler. 

På den måde kan dit barn finde lige netop den cykel, der falder i hans eller hendes smag, og så vil han eller hun også være mere tilbøjelig til at bruge cyklen efterfølgende. 

Kontakt os eller besøg vores butik i dag

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for yderligere information omkring vores udvalg af trehjulede cykler, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ellers er du som nævnt også meget velkommen til at kigge forbi vores butik og se nærmere på sortimentet – enten alene eller sammen med dit barn.

ur Skal din cykel på værksted?

Ring til os for bestilling af tid.

​Næste billede

​Næste billede 

​Næste billede

​Næste billede

Udtalelser fra vores kunder

"Problemet blev løst"

Jeg havde problemer med mine gear. Jeg kom forbi (uden at have bestilt tid), hvor jeg fik hjælp med det samme. Efter 10 minutter bad han mig om at prøve cyklen igen - den virkede helt perfekt! Ligesom at have fået en ny cykel. Jeg gik ind igen for at betale, fik reparationen gratis! Meget venlig, hurtig og ikke mindst dygtig hjælp man fik! Dette bliver mit nye værksted for min cykel, ikke tvivl om..

Maddi Rzepa

"Fantastisk sted"

Mine gear virkede ikke, så den kom til reperation. De ringer så og siger at det sgu ikke rigtigt kan betale sig for mig at få den reperaret, da den har en del andre skavanker. Da jeg kommer ned for at hente den, får jeg en fin gennemgang af hvad der ellers er i stykker, samt en lille guide til hvad jeg skal kigge efter, hvis jeg vil ud og kigge efter en ny brugt cykel. Helt uden at give en øre for det. Så dejlige mennesker.

Emma Hillgaard

"Fantastisk service"

De gange jeg har brugt dem, har jeg altid fået god service og fair priser. 

Da jeg i dag kom ind med gear, der drillede, fixede de det på få minutter - ganske gratis! Over al forventning :-) Kan klart anbefale

Malte Andersen

"Fantastisk butik"

Bedste cykelcenter i Århus. Er kommet der i mange år nu, og servicen er altid i top. 

De ringer altid, hvis de mener, der skal laves mere, forklarer årsagen og prisen, så man selv kan tage stilling. Kan klart anbefales.

Jesper W​

info Kontakt os

Herunder kan du se vores kontaktoplysninger for vores butikker.

Friis Cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

E-mail: brianfriis@godmail.dk

Friis Cykler

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 95​

E-mail: brianfriis@godmail.dk

tider ​Åbningstider​​

Mandag - fredag:

09.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 13.00

Søn- & Helligdage:

LUKKET

Følg os på fbacebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Friis Cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

Friis Cykler

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

​Tlf.: 86 29 30 95​