Stort udvalg af elcykler

Er du på udkig efter en billig elcykel? Se vores store udvalg her på siden

​Elcykler stormer fremad i Danmark, og de er ikke længere forbeholdt en bestemt gruppe mennesker. Således ser man i dag langt flere unge, der cykler rundt på cykelstierne på elcykler.

Her kan du finde os!

Hos Friis Cykler i Aarhus har vi forhandlet elcykler til kunder fra bl.a. Højbjerg og Risskov gennem de sidste 6-7 år, og vi har derfor været med, lige siden de populære cykler brød igennem i Danmark for første gang. 

Til dagligt sælger vi mange elcykler, der alle er produceret til det danske klima. Du kan se vores udvalg af elcykler nedenfor fra blandt andet ​Raleigh, Centurion, Winther og Nishiki.

'

Få hjælp på vores værksted

Vi har et cykelværksted tilknyttet vores cykelcenter, hvor vores faguddannede personale udfører hurtig service og reparation. Du har derfor mulighed for en samlet løsning, når du fx køber en elcykel med centermotor hos os.

Elcykel med centermotor og specialudstyr til alle behov

I dag har vi et kæmpestort udvalg af elcykler, hvorfor vi har mulighed for at finde en passende elektrisk cykel til dig – uanset hvad dit behov måtte være. Hvad end det er en damecykel eller herrecykel - så har vi én, der passer til dine behov!

Vores elcykler er beregnet til alt fra almindelig hverdagstransport til mountainbiking. Ligeledes har vi en række populære sportsmodeller samt en billig elcykel med centermotor, der giver den optimale balance.

Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg af elcykler

Er du interesseret i at købe en billig elcykel, er du velkommen til at besøge vores cykelcenter i Aarhus, ligesom du også kan give os et kald på telefon 86 16 65 05 eller skrive til os på vores e-mail brianfriis@godmail.dk for at godt tilbud. 

Galleri over vores elcykler

ur Skal din cykel på værksted?

Ring til os for bestilling af tid.

​Næste billede

​Næste billede 

​Næste billede

​Næste billede

Udtalelser fra vores kunder

"Problemet blev løst"

Jeg havde problemer med mine gear. Jeg kom forbi (uden at have bestilt tid), hvor jeg fik hjælp med det samme. Efter 10 minutter bad han mig om at prøve cyklen igen - den virkede helt perfekt! Ligesom at have fået en ny cykel. Jeg gik ind igen for at betale, fik reparationen gratis! Meget venlig, hurtig og ikke mindst dygtig hjælp man fik! Dette bliver mit nye værksted for min cykel, ikke tvivl om..

Maddi Rzepa

"Fantastisk sted"

Mine gear virkede ikke, så den kom til reperation. De ringer så og siger at det sgu ikke rigtigt kan betale sig for mig at få den reperaret, da den har en del andre skavanker. Da jeg kommer ned for at hente den, får jeg en fin gennemgang af hvad der ellers er i stykker, samt en lille guide til hvad jeg skal kigge efter, hvis jeg vil ud og kigge efter en ny brugt cykel. Helt uden at give en øre for det. Så dejlige mennesker.

Emma Hillgaard

"Fantastisk service"

De gange jeg har brugt dem, har jeg altid fået god service og fair priser. 

Da jeg i dag kom ind med gear, der drillede, fixede de det på få minutter - ganske gratis! Over al forventning :-) Kan klart anbefale

Malte Andersen

"Fantastisk butik"

Bedste cykelcenter i Århus. Er kommet der i mange år nu, og servicen er altid i top. 

De ringer altid, hvis de mener, der skal laves mere, forklarer årsagen og prisen, så man selv kan tage stilling. Kan klart anbefales.

Jesper W​

info Kontakt os

Herunder kan du se vores kontaktoplysninger for vores butikker.

Friis cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

E-mail: brianfriis@godmail.dk

Butik 1:

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 95​

E-mail: brianfriis@godmail.dk

Butik 2:

Sdr. Ringgade 28

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 90

E-mail: brianfriis@godmail.dk

tider ​Åbningstider​​

Mandag - fredag:

09.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 13.00

Søn- & Helligdage:

LUKKET

Følg os på fbacebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Friis cykler

Jens Baggesens Vej 86

8200 Aarhus N

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 16 65 05

Butik 1:

Silkeborgvej 56

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

​Tlf.: 86 29 30 95​

Butik 2:

Sdr. Ringgade 28

8000 Aarhus

Hent rutevejledning her

Tlf.: 86 29 30 90