Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Elcykler til salg: Er du på udkig efter en elcykel?​

Elcykler stormer fremad i Danmark, og de er ikke længere forbeholdt en bestemt gruppe mennesker. Således ser man i dag langt flere unge, der cykler rundt på cykelstierne på elcykler.


Hos Trøjborg Cykelcenter i Aarhus har vi forhandlet elcykler til kunder fra blandt andet Højbjerg og Risskov gennem de sidste 6-7 år, og vi har derfor været med lige siden, de populære cykler brød igennem i Danmark for første gang. Til dagligt sælger vi mange elcykler, der alle er produceret til det danske klima. Dette har givet os en rigtig stor erfaring med disse, hvorfor vi kender dem særdeles godt.


Elcykel der passer til dine behov

I dag har vi et kæmpestort udvalg af elcykler, hvorfor vi har mulighed for at finde en passende elcykel til dig – uanset hvad dit behov måtte være.

Vores elcykler er beregnet til alt fra almindelig hverdagstransport til mountainbiking. Ligeledes har vi en række populære sportsmodeller. Derudover har vi et cykelværksted tilknyttet vores cykelcenter, hvor vores faguddannede personale udfører hurtig service og reparation. Du har derfor mulighed for en samlet løsning, når du køber en elcykel hos os.


Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg af elcykler

Er du interesseret i at købe en elcykel, er du velkommen til at besøge vores cykelcenter i Aarhus, ligesom du også kan give os et kald på telefon 86 16 65 05 eller skrive til e-mail chef@trojborgcykler.dk / info@trojborgcykler.dk for at godt tilbud.  Du kan også se vores udvalg af elcykler nedenfor fra blandt andet Raleigh, Winther og Nishiki.

Galleri over vores elcykler

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!