★★★★★

​Vi har masser af gode anmeldelser!

​Elcykler til salg: Er du på udkig efter en billig elcykel?

​Elcykler stormer fremad i Danmark, og de er ikke længere forbeholdt en bestemt gruppe mennesker. Således ser man i dag langt flere unge, der cykler rundt på cykelstierne på elcykler.

Hos Trøjborg Cykelcenter i Aarhus har vi forhandlet elcykler til kunder fra bl.a. Højbjerg og Risskov gennem de sidste 6-7 år, og vi har derfor været med, lige siden de populære cykler brød igennem i Danmark for første gang. Til dagligt sælger vi mange elcykler, der alle er produceret til det danske klima. Dette har givet os en rigtig stor erfaring med disse, hvorfor vi kender dem særdeles godt.

Elcykel med centermotor, der passer til dine behov

I dag har vi et kæmpestort udvalg af elcykler, hvorfor vi har mulighed for at finde en passende elektrisk cykel til dig – uanset hvad dit behov måtte være. Hvad end det er en damecykel eller herrecykel - så har vi én, der passer til dine behov!

Vores elcykler er beregnet til alt fra almindelig hverdagstransport til mountainbiking. Ligeledes har vi en række populære sportsmodeller samt en billig elcykel med centermotor, der giver den optimale balance. Derudover har vi et cykelværksted tilknyttet vores cykelcenter, hvor vores faguddannede personale udfører hurtig service og reparation. Du har derfor mulighed for en samlet løsning, når du fx køber en elcykel med centermotor hos os.

Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg af elcykler

Er du interesseret i at købe en billig elcykel, er du velkommen til at besøge vores cykelcenter i Aarhus, ligesom du også kan give os et kald på telefon 86 16 65 05 eller skrive til os på e-mail brianfriis@godmail.dk for at høre mere om vores gode tilbud. 

Du kan også se vores udvalg af elcykler nedenfor fra blandt andet Raleigh, Centurion, Winther og Nishiki.

Galleri over vores elcykler

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

​Finish Line’s 1-Step™ er konstrueret til cyklister, der søger en hurtig, et-trins ren smøreformulering. Når 1-Step skyller forurenende stoffer og gamle smøremidler, efterlader det en ren ny film af lavfriktions smøremiddel. For cyklister på farten er 1-Step det perfekte valg til at opretholde din cykels gearsystem.

Pris: 109,-

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05 • E-mail: brianfriis@godmail.dk • CVR: 28925727

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag 9.00 - 13.00

Søn- & Helligdage LUKKET