Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

​Cykellås til sikring mod cykeltyveri

Alle, der har prøvet at få sin cykel stjålet, ved, at det kan være en yderst frustrerende affære. I Danmark er vi desværre plaget af cykeltyverier, hvorfor man i den grad bør gøre noget forebyggende, i form af en god cykellås. Derfor sælger vi hos Trøjborg Cykelcenter i Aarhus et væld af cykellåse, så du kan sikre din cykel med en godkendt lås, uanset om den holder i Risskov, Højbjerg eller et helt tredje sted. 


Hvilken cykellås er bedst?

Der findes rigtig mange forskellige cykellåse, og hvilken der er bedst afhænger overordnet set af dit behov.
Vi har i butikken et væld af låse, så du kan finde lige netop den cykellås, der passer til behov. Vi fører en række forsikringsgodkendte låse, så du kan få forsikringspenge, hvis din cykel skulle ende med at stjålet. 


Derudover har vi en række ikke-godkendte låse - eksempelvis wirelåse, foldelåse, bøjlelåse og kædelåse, der kan fungerer som en sekundær cykellås. Vi forhandler også Abus cykellåse, der giver dig økonomisk kompensation, hvis cyklen bliver stjålet med bestemte typer af Abus-låse. Fælles for vores låse er, at de giver dig tryghed.


Kontakt os eller kig forbi og se vores store udvalg

Hvis du vil høre mere, eller overvejer du at købe en cykellås, er du velkommen til at kontakte os på 86 16 65 05 eller e-mail chef@trojborgcykler.dk / info@trojborgcykler.dk. Du kan også se et udpluk af vores udvalg nedenfor eller kigge forbi butikken og se det fulde sortiment.

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!