Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

​Cykel - Stort udvalg af cykler fra de største cykelmærker

​Hvis du bor i Aarhus og omegn og mangler en ny cykel, så er Trøjborg Cykelcenter det rigtige sted at gå hen. Vi forhandler et væld af forskellige brands - herunder: 

​Vi har helt sikkert en cykel, der passer til dig.  Hos os kan du finde alle de forskellige cykeltyper, og dermed vil du støde på alt fra mountainbikes, racercykler, hverdagscykler, elcykler og meget mere i vores butik.

I butikken sørger vi for at guide dig godt og sikkert igennem dit køb, så du kommer hjem med den helt rigtige cykel til dig og dit behov. Vi har nemlig et mål om, at alle skal have en god cykeloplevelse hos os.

Bliv mødt af faguddannet personale, når du køber ny cykel

Når du køber din cykel hos os, skal det være en god oplevelse, hvor du føler, at du får den rette vejledning og sparring med på vejen. Derfor har vi ansat faguddannet personale, der ved, hvad de snakker om. Det er din garanti for, at du får en god cykel med hjem, der passer til dine ønsker og din størrelse.

Dertil kommer, at du altid har mulighed for at få en forlænget garantien på din cykel, når du handler hos os, hvilket sikrer dig yderligere tryghed.

Vil du vide mere om vores cykler, så kom ned i butikken i Aarhus eller ring til os på telefon 86 16 65 05. Du kan også skrive til vores e-mail chef@trojborgcykler.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!