Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

​Nishiki cykler i høj kvalitet til attraktive priser

Her i Trøjborg Cykelcenter i Aarhus er vi særdeles glade for at føre Nishiki cykler. Brandet Nishiki kommer fra Japan, og er kendt for at fremstille cykler i allerhøjeste kvalitet, hvor der er fokus på innovation og design. Med en cykel fra Nishiki får du dermed en cykel, der både ser godt ud og kører som en drøm.


Bredt udvalg af modeller og designs

Nishiki cykler findes i et væld af modeller og designs, og der skulle således være rig mulighed for at finde en cykel, der passer til dig.


Hvis du således måtte være til en mountainbike og en anden solid cykel, kan Nishiki være behjælpelige. Du finder nemlig et væld af mountainbikes fra det japanske brand, og kvaliteten er der bestemt ikke slækket på. 


Vi har ligeledes mere almindelige hverdagscykler fra brandet, herunder både damecykler og herrecykler - dog i en sportslig stil. Nishiki cykler er velegnet til dig, der gerne vil have en komfortabel cykel, som stadig kan sætte en god fart under dækkene. Derudover forhandler vi touringcykler og mere til, ligesom cyklerne fra brandet både kommer med indvendige og udvendige gear.


Kontakt os eller kig forbi og se vores Nishiki cykler

Hvis du vil vide mere om Nishiki cykler eller ønsker at se vores udvalg, er du velkommen til at give os et kald på telefon 86 16 65 05 eller skrive til vores e-mail chef@trojborgcykler.dk / info@trojborgcykler.dk. Du kan selvfølgelig også altid kigge forbi butikken, der er let tilgængelig for alle fra eksempelvis Risskov og Højbjerg.
Læs mere indgående om Nishiki på producentens hjemmeside ved at klikke her.


Her vil du kunne se hele sortimentet, og såfremt cyklerne er på lager, kan vi bestille dem hjem til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!