★★★★★

​Vi har masser af gode anmeldelser!

Cykellygte - bliv set med gode cykellygter

Der er ingen grund til ikke at udstyre sin cykel med en god cykellygte. Enhver, der har prøvet at færdes i trafikken, ved, at det kan være svært at se en cyklist i sidespejlet om aftenen, hvis vedkommende ikke har tilstrækkeligt med lys på. Derfor bør man udstyre sin cykel med en god cykellygte både foran og bagpå, ligesom det også er et lovkrav.

Gode cykellygter fra kendte brands

Hos Trøjborg Cykelcenter i Aarhus fører vi således smarte cykellygter fra kendte brands, så du altid er godt udstyret, hvilket øger din sikkerhed i trafikken. Eksempelvis har vi Reelight, som er en cykellygte, der i stedet for at køre på batteri, kører på magnetisme. Dertil kommer en lang række andre brands.

Hos os kan du ligeledes købe en cykellygte, der er velvalgte til mountainbiketuren i skoven, hvor der let kan være mørkt. Der er altså cykellygter at finde til alle behov, hvorfor det i den grad er besøget værd, hvis man kigger forbi vores butik i Aarhus.

Køb din nye cykellygte hos os

Hvis du har lyst til at høre mere om vores cykellygter, eller hvis du er på udkig efter en bestemt cykellygte, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 16 65 05 eller e-mail brianfriis@godmail.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

​Finish Line’s 1-Step™ er konstrueret til cyklister, der søger en hurtig, et-trins ren smøreformulering. Når 1-Step skyller forurenende stoffer og gamle smøremidler, efterlader det en ren ny film af lavfriktions smøremiddel. For cyklister på farten er 1-Step det perfekte valg til at opretholde din cykels gearsystem.

Pris: 109,-

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05 • E-mail: brianfriis@godmail.dk • CVR: 28925727

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag 9.00 - 13.00

Søn- & Helligdage LUKKET