★★★★★

​Vi har masser af gode anmeldelser!

​Winther trehjulet cykel fås lige her til en god pris

Er du på udkig efter en god begyndercykel til dit barn? Så kan du med fordel kigge nærmere på en Winther trehjulet cykel, som fås lige her hos Trøjborg Cykelcenter. Vi har et fint udvalg af børnecykler, og vi kan blandt andet anbefale nedenstående trehjulet cykel fra Winther. Vores forretning ligger i Aarhus, og vi hjælper derfor kunder fra Risskov, Højbjerg og andre omkringliggende steder.


At lære at cykle er en vigtig del af barnets udvikling, da det forbedrer motorikken og giver barnet nogle gode og sjove stunder. Derfor kan du med fordel vælge at investere i en Winther trehjulet cykel. Med denne cykel får du høj kvalitet og god holdbarhed, som dit barn kan få glæde af i mange år. 

Siden 1935 har Winther trehjulet cykel været en succes

Denne Winther trehjulet cykel med lad blev produceret første gang i 1935. I dag laves den stadig i samme klassiske design, hvor der er stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet. Ladet på cyklen gør det sjovt at transportere sand, bamser, biler eller dukker rundt i den store verden.
Winther trehjulede cykler anbefales til børn i alderen et til fire år. De fås i forskellige farver såsom rød, blå og sort. Med denne cykel styrker du barnets motorik samt opfordrer til mange timers fantasifuld leg. Vi sælger cyklerne til konkurrencedygtige priser, så du kan med fordel kigge nærmere her hos os. 

​Cyklen, der er produceret siden 1935, fremstilles i dag med i et klassisk design med stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet.

At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. 

​Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene.

Tippeladet gør det sjovt at transportere sand, bamser, biler eller dukker rundt i den store verden.

​Anbefales til børn på 1-4 år.

Vælg med 5 farver til Pris 579,-

Kontakt os for at høre mere omkring en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af børnecykler eller modtage et godt tilbud, så må du meget gerne kigge forbi butikken på Jens Baggesens Vej 86, 8200 Aarhus N. 


Vi kan også kontaktes på telefon 86 16 65 05, eller E-mail brianfriis@godmail.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

​Finish Line’s 1-Step™ er konstrueret til cyklister, der søger en hurtig, et-trins ren smøreformulering. Når 1-Step skyller forurenende stoffer og gamle smøremidler, efterlader det en ren ny film af lavfriktions smøremiddel. For cyklister på farten er 1-Step det perfekte valg til at opretholde din cykels gearsystem.

Pris: 109,-

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05 • E-mail: brianfriis@godmail.dk • CVR: 28925727

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag 9.00 - 13.00

Søn- & Helligdage LUKKET