Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Cykelværksted med dygtig cykelmekaniker

Hos Trøjborg Cykelcenter har vi vores eget cykelværksted tilknyttet. Det betyder, at du altid hurtigt og effektivt kan få repareret din cykel hos en dygtig og erfaren cykelmekaniker, hvis uheldet måtte være ude – herunder hvis dit dæk er punkteret, din kæde er knækket eller du skal have repareret dine bremser.

Vores cykelværksted er beliggende i Aarhus og har især mange kunder fra blandt andet Risskov og Højbjerg.

Vi yder service på alle mærker – herunder både Nishiki, Centurion og Kildemoes. Derudover servicerer og reparerer vi Rockshox-forgafler eller lignende.

Cykelmekaniker der altid er up-to-date

På vores cykelværksted sørger vi jævnligt for at sende enhver cykelmekaniker på kurser efter behov. Det er din garanti for, at de altid besidder den nyeste viden inden for branchen. Således har vi i øjeblikket én faglig cykelmekaniker ansat, en tillært cykelmekaniker med over 20 års erfaring og en elev ansat i vores cykelcenter i det nordlige Aarhus. Vores mekanikere kan reparere alle cykeltyper, ligesom de også har stor erfaring med elcykler.

Kontakt vores cykelværksted for dag-til-dag reparation

Vi sørger for at udføre dag-til-dag-reparationer, så du allerede dagen efter kan hente din cykel igen. Det gør vi til rimelige og overkommelige priser. Dertil kommer, at du har mulighed for at hente din cykel selvsamme dag - hvis du bestiller tid på telefon 86 16 65 05 eller e-mail chef@trojborgcykler.dk / info@trojborgcykler.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!