Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Århus N

Telefon: 86 16 65 05

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag fra kl. 9.00 - 13.00

​Cykelværksted med en dygtig cykelmekaniker

Hos Trøjborg Cykelcenter har vi vores eget cykelværksted tilknyttet. Det betyder, at du altid hurtigt og effektivt kan få repareret din cykel hos en dygtig og erfaren cykelmekaniker, hvis uheldet måtte være ude – herunder hvis dit dæk er punkteret, din kæde er knækket eller du skal have repareret dine bremser. I sådanne tilfælde er det vigtigt at have en dygtig cykelmekaniker ved hånden, da man hurtigt og effektivt kan få repareret skaden i et cykelværksted.


​På vores professionelle cykelværksted yder vi service på alle mærker – herunder både Nishiki, Centurion og Kildemoes. Derudover servicerer og reparerer vi Rockshox-forgafler eller lignende.

Cykelmekaniker er altid up-to-date

På vores cykelværksted sørger vi jævnligt for at sende enhver cykelmekaniker på kurser efter behov. Det er din garanti for, at de altid besidder den nyeste viden inden for branchen. Således har vi i øjeblikket én faglig cykelmekaniker ansat, en tillært cykelmekaniker med over 20 års erfaring og en elev ansat i vores center i det nordlige Aarhus. Enhver cykelmekaniker hos os er dygtig til alle cykeltyper, ligesom de også har stor erfaring med elcykler.

Effektiv proces på vores cykelværksted

På vores cykelværksted sørger vi for at udføre dag-til-dag-reparationer, så du allerede dagen efter, kan hente din cykel igen. Det gør vi til en rimelig og overkommelig pris. Dertil kommer, at du har mulighed for at hente din cykel selvsamme dag - hvis du bestiller tid på telefon 86 16 65 05

I vores cykelværksted er vi udstyret med masser af specialværktøj og dygtige ansatte.

Hvis du derfor har brug for at sende din cykel en tur på cykelværksted, er du mere end velkommen til at kontakte din cykelmekaniker på telefon 86 16 65 05.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727