Telefon: 86 16 65 05

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Kildemoes cykler – dansk kvalitet til gode priser​

Kildemoes er i dag et af de mest succesfulde danske brands i Europa. Siden dets start er der sket meget. I dag producerer brandet innovative cykler i flotte designs, der fortsat designes og udtænkes på Fyn, hvorfor man altid kan regne med en cykel i god kvalitet, når man køber Kildemoes cykler. 


Få en cykel i høj kvalitet - vælg Kildemoes

Det er dog ikke kun designet, der er i særklasse hos Kildemoes cykler. Selve cyklen og de anvendte materialer er af sublim kvalitet, og cyklerne er i den grad tilpasset de danske vejrforhold, hvorfor vind, slud og sne ikke er nogen sag for cyklerne. Alle cykler kommer desuden med 15 års stelgaranti, hvilket er endnu et blåstempel af cyklernes kvalitet.


Når du køber en cykel fra det velkendte danske brand, kan du altså regne med en fantastisk cykel med lækker komfort, smarte og nye designs, ligesom cyklen er skabt af danskere til danskere.


Kontakt os eller kig forbi og se udvalget af Kildemoes cykler

I vores cykelforretning i Trøjborg i Aarhus har vi et hav af cykler fra Kildemoes, både damecykler, herrecykler, racercykler, mountainbikes og el-cykler, og vores butik er let tilgængelig både fra Risskov og Højbjerg. Her vil du også løbende kunne finde gode tilbud. 


Du er velkommen til at ringe på telefon 86 16 65 05 eller skrive til e-mail chef@trojborgcykler.dk / info@trojborgcykler.dk for at høre mere om vores Kildemoes cykler.


Besøg Kildemoes egen hjemmeside ved at klikke her.  Her kan du se hele deres sortiment, og hvis cyklerne er på lager, kan vi bestille dem hjem til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid

Bestilles der tid i forvejen, kan din cykel være færdig samme dag som den indleveres, såfremt vi har den senest kl.10.00 den aftalte dag.

Bestil tid først på 86 16 65 05

Vi sender en sms til dig, når din cykel er færdig

Produkt nyheder

Smøremiddel

Carbon Pro er et nyt smøremiddel på vores hylder.

PRIS: 60ml 69kr  -120ml 89kr

Rengøring

Selvom vinteren er ved at ende sidder salten stadig på kæden! Carbon Pro har lavet et nyt product til at rengøre cyklen og få salten væk fra kæden. Den kan bruges både med vand og tørt med en klud.

PRIS 240ml 89kr

​Trøjborg Cykelcenter • Jens Baggesens Vej 86 • 8200 Aarhus N • Telefon: 86 16 65 05chef@trojborgcykler.dk info@trojborgcykler.dk • CVR: 28925727

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Google

Åbningstider

Mandag - fredag fra kl. 9.00 - 17.30
Lørdag LUKKET i dec.

Lørdag den 22 dec til og med Tirsdag den 2 jan LUKKET

God jul og Godt nytår!